مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

سلام. بنده دفتر هواپیمایی دارم. برج 7 پارسال آدم ربائی شدم توسط شخصی مسافر نما به مدت 3 شب تمامی مدارک موجود هست هر چی پول در کارت های من بود رو خالی کردن و 32 تا پاسپورت زائرای کربلا و مدارک شناسایی خودم رو دزدیدن و زمانی که دیدن گیر افتادن و با کمک خدا فرار کردم. چون گوشی ام جا مونده بود با هر شماره ای داشتم تماس گرفتن و اعلام کردن که من کلاهبردار هستم و قاطی همون مسافر ها هم شلوغ کردن و هم پرونده کیفری برای من باز کردن که هم در تجدید نظر و هم در حکم قطعی حکم تبرئه و بی گناهی من ثابت شد و برج 7 امسال سند خونه رو آزاد کردم ولی امروز یکی از شاکی ها باز ایجاد مزاحمت کردن و گفتن رفتن شورای حل اختلاف و مجدد شاکی شدن و بهشون گفتن برید بعد 12 روز بیاید حکم جلبش رو بگیرید. آیا شورای حل اختلاف میتونه حکم جلب صادر کنه؟ وقتی پرونده کیفری بسته شده باز باید اسیر دادگاه و اثبات بشم؟ نکته اینجاست که من اصلا خبر ندارم و ابلاغیه ای هم نه برای وکیلم نه خودم نیومده. میتونم اعتراض کنم و راهی داره بتونم جمعش کنم تا دوباره اسیر دادگاه نشم و به نظر شما لازم هست خودم برم شورای حل اختلاف ببینم داستان چی هست؟ برم میتونند در جا زندانی ام کنند؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
احتمالا دادخواست مطالبه خسارت علیه شما دادند و حکم گرفتند و جلب هم صادر میشه
تز وکیلتون مشورت بگیرید