مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص دعوی به طرفیت شما در وقت مقرر در شعبه حاضر شوید

با سلام.
در خصوص دعوی حاجیه خانم به طرفیت شما مبنی بر خلع ید و مطالبه اجرت المال در وقت مقرر در این شعبه حاضر شوید.
سوال من این است که یعنی از خود من شکایت شده چون دعوی خواهرم است و شخص دیگری در ملک نشسته است و میبایست از شخص دیگری شکایت میشد. آیا چون من وارث هستم باید این نامه خطاب به من داده می شد؟ مفهوم این جمله را میخواستم.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

دعوا علیه شما هم مطرح شده و باید تشریف ببرید دادگاه و دفاع کنید