مشاوره حقوقی رایگان - دعوی خلع ید

باسلام خدمت وکلای ارجمند
ما مقداری زمین داریم که تصرف شده،دادخواست تصرف عدوانی داشتیم با این که قاضی رای اثبات مالکیت هم به نفع مون صادر کرده بود به علت سبق تصرف خوانده دعوی تصرف عدوانی ما رو رد کرد،
زمین مورد تصرف دارای قولنامه دستی هس که سال 1363 توسط شورای محل به تایید رسیده و با دادخواست فروشنده و تایید فروش زمین به ما قاضی رای اثبات مالکیت رو صادر کرد،با اینکه ما دعوی تصرف عدوانی مون رد شده آیا با رای اثبات مالکیت دادگاه و قولنامه تایید شورا برای سال 1363 میتوانیم دعوی خلع ید صادر کنیم؟؟؟و شایان ذکر هست که خوانده ما که زمین رو متصرف شده دارای یه قولنامه دستی عادی هست،و البته که در دادخواست رفع تصرف عدوانی ما کارسناس دادگستری هم حدود زمین تصرف شده ما رو در نظریه اش تایید کرده،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام... اساس تصرف عدوانی با دعوی خلع ید متفاوته... در تصرف سبق و سابقه تصرف شرطه و در دعوی خلع ید ،مساله سند و مالکیت!در صورت اخذ سند با مدارک و دادنامه قطعی مربوط به اثبات مالکیت می توانید دعوی خلع ید مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای اینکه بتوانید دادخواست خلع ید بدهید می‌بایست سند داشته باشید اما در تصرف عدوانی سابقه تصرف ملاک می‌باشد