مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی به علت شرط بندی

با سلام. بنده چند وقت از طریق سایت آنلاین شرطبندی 5 میلیون تومان بردم و وقتی پول وارد حسابم شد، از طریق پلیس فتای شیراز حسابم مسدود شد.
جرم رو هم خوندم و میدونم که یا 74 ضربه شلاق یا 6 ماه حبس است.
میخواستم بدونم با توجه به این که سابقه ندارم و الان 6 ماه حسابم مسدود شده و از دادگاه خبری نیست.
سامانه ثنا هم ثبت نام کردم ولی هیچ چیزی نیومده؟
ممکن هست من رو زندان بندازند؟
در ضمن فقط یک حساب من مسدود شده ولی بقیه حسابای بانکی ام باز هستند و مشکلی ندارم
فقط ترس زندان دارم و گر نه مسدودی حسابم مهم نیست.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نترس مشکلی نداری ، دیگه ادامه نده، اما برا اطمینان، شماره ابلاغیه ای که با بانک دادن بگیر برو پیگری کن