مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بانک ...

اینجانب مبلغ سه میلیارد و هفتصد میلیون ریال 1385 و مبلغ چهارصد میلیون ریال به صورت مشارکت مدنی تا تاریخ 12/02/1387 به عنوان سرمایه در گردش با تضمین هفت فقره وثیقه بابت احداث کارخانه ... و بسته بندی غلات تسهیلات از بانک ... دریافت نموده ام لذا با توجه به مشکلات عدیده ای که در مسیر تولید برایم پیش آمد قادر به پرداخت بدهی خود به بانک نبودم و بانک علیه وثیقه گذارها مبادرت به صدور اجراییه در سال 1390 نموده و املاک مورد وثیقه از طریق ثبت اجرای خرم آباد به تملک خود درآورده است که در این خصوص مراجعاتی به بانک مربوطه داشته ام النهایه بانک به دلیل عدم پراخت به موقع مکان اجرای طرح (کارخانه تولیدی اینجانب را که سه سال است فعالیت مجدد خود را اغاز کرده و در طی این مدت بخش قابل توجهی از بدهی خود را به بانک کشاوزی پرداخت کرده ام) را برای صدور اجراییه و نهایتا انتقال اجراییه تملیک کرده است.
علیرغم مراجعات و مکاتبات و حتی نامه نماینده مجلس شهر خرم آباد و نامه مستقیم نماینده دادستان کل و نامه استاندار محترم استان و دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری و شورای شهر ویسیان به بانک جهت کمک به این واحد تولیدی هیچگونه ترتیب اثری داده نشده. در صورت نیاز و اداء توضیحات دستور فرمایید حضورا مدارک و مستندات تقدیم میگردد.
در مراجعات مکرر متاسفانه بانک هیچگونه مدارکی از میزان پرداختی های سنتی و نوع محاسبه بدهی و دیر کرد به اینجانب ارائه ننموده و با توجه به اینکه همه ی وثیقه ها به نام بانک تملیک و اقاله شده اند که تمامی بدهی بانک را پوشش نموده است بانک مبلغی حدود سه میلیارد ریال به عنوان بدهی سرگردان و بدون پشتوانه بنده را بدهکار کرده است و همین عدم شفافیت باعث گردیده نتوانم با بانک به نتیجه مطلوب دست یابم.
و در حال حاضر نیز علاوه بر تملک تمامی پلاک ها اسناد مربوط به محل اجرای طرح را که در رهن نبوده رو ضبط کرده است
میخواستم بپرسم چطور میتونم از بانک شکایت کنم که به نتیجه برسم
پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بدوا مبلغ بدهی و دیون خود به بانک را مهیا سپس با توجه به فرمان اخیر رهبری صمن توافق با بانک املاک خود را مسترد نمایید