مشاوره حقوقی رایگان - درخواست استرداد اسناد و مدارک و سفته ها و قرارداد از بانک

احتراما به استحضار میرسانم اینجانب به استناد احکام قضایی صادره از سوی شعبه بدوی 4 دادگاه عمومی شهر قدس و شعبه محترم 33 دادگاه تجدید نظر استان تهران به تبع ادعای خوانده (بانک ... ) مبنی بر دیون مالی بابت ضمانت وام و سفته ها و قرارداد با کیفیت اشاره شده در پرونده پس از رسیدگی و نظریه کارشناسی بنده محکوم به پرداخت مانده قانونی وام و سود قانونی و وجه التزام –تاخیر پرداخت اصل و سود مانده وام و پرداخت مبلغ واخواست سفته ها و هزینه دادرسی و حق الزحمه نماینده قضایی بانک طبق تعرفه شدم. و مبلغ را به حساب اجرای احکام واریز کردم .
ولی متاسفانه بانک با وجود دریافت حق و حقوق قانونی خود پرونده فوق را تسویه ننموده است و مختومه نکرده است و مدارک و مستندات را استرداد نمی کنند و نام بندهدر سیستم بانکی کشور به عنوان بدهکار ثبت کرده که این امر لطمات جبران ناپذیز را به اینجانب وارد کرده است. خواهشمندام من رو راهنمائی کند
1- کدو دستگاه باید شکایت کنم
2- موضوع طرح دعوی چی باید باشه
3- و چه متنی باید تنظیم کنم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر پیگیری از سرپرستی نتیجه نداشت طرح دعوا کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از سرپرستی بانک پیگیری نمایید