مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با سلام و احترام
بنده سال 96 آپارتمان نوساز خریداری کرده و در قولنامه هم جای پارکینگ مشخص شد حالا در بهمن 99 سندها تهیه شده و مشخص گردید پارکینگ دیگری را برای من ثبت کرده و در ضمن پارکینگ فوق فضای کمی دارد یعنی از یک سر ماشین با باز شدن در آسانسور و سر دیگر با کرکره ورودی پارکینگ در تماس بوده و کنار پارکینگ فوق نیز یک پارکینگ مزاحم قرار دارد که در حقیقت ماشین پشت سری اگر بخواهد رد بشود پارکینگ بنده هم مزاحم است (اسما پارکینگ من غیرمزاحم است و فقط اگر ماشین دارای ابعاد کوچک مثل ماتیز و بدون صندوق باشد قابل پارک است). سوال اینست
اولا با توجه با اینکه در سند پارکینگ دیگری غیر از آنچه در قولنامه قید شده آمده است چه حکمی دارد و ثانیا پارکینگ جدید با توجه به مختصات کوچک و تلاقی آن با در آسانسور و اینکه هر ماشینی قابلیت پارک ندارد بجز ماشینای با ابعاد کوچک آیا باعث افت قیمت آپارتمان نمیشود؟ در اینصورت حکم چیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما ابتدا به شهرداری مراجعه و صورت مجلس تفکیکی را مشاهده و معلوم کنید که پارکینگ شما در کدام محل و به چه شماره ای است و سپس می توانید طبق قولنامه از فروشنده شکایت کنید و تقاضای...