مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت پارکینگ در قولنامه و سند

سلام ما 9 سال پیش یک واحد آپارتمان بدون پارکینگ و انباری قید شده در قولنامه به یه آقا فروختیم بعد از اون معامله سند هامون اومد چون سند ها بر اساس پروانه اومده در سند ها به هر واحد 8 متر پارکینگ مشخص شده الان بعد از 9 سال اومده میگه نصف پارکینگ ماله من ولی در قولنامه هیچ گونه پارکینگ داده نشده و آپارتمان فاقد از پارکینگ هست الان میتونه نصف پارکینگ رو بگیره اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر طبق سند و صورتمجلس تفکیکی باید عمل بشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید طبق قرارداد عمل شود مگر انکه توافقی غیر از ان باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
اولا مطابق سند و پروانه معلوم می شود که جزو واحد هست یا خیر
ثانیا مطابق قانون مدنی، می توان در عقد بیع، موردی را استثناء نمود مثل مورد شما

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

طبق قرارداد عمل می گردد

یک وکیل :

با سلام
مبنا قرارداد اولیه است که بدون پارکینگ انتقال شده و الان هم واحد بدون پارکینگ است ادعای ایشان فاقد وجاهت قانونی و محکوم به رد است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نمی‌تواند قرارداد شما به عنوان مالک اولیه ملک معتبر است شما بدون پارکینگ و انباری فروختید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام مطابق قرارداد اولیه فاقد پارکینگ است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون پارکینگ از توابع مبیع است به نظر میتواند مطالبه کند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به مفاد قرارداد عمل میشود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمیتواند و میتواند در دادگاه بابت اصلاح سند دادخواست بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طبق سند و صورتمجلس تفکیکی باید عملشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، مطابق سند و پروانه معلوم می شود که قسمتی از واحد هست یا خیر ضمن اینکه بر اساس قرارداد اولیه است که بدون پارکینگ انتقال شده و ادعای ایشان غیرقانونی است.