مشاوره حقوقی رایگان - در مورد تصادف

سلام بنده با موتور سوار تصادف کردم در کروکی بنده را مقصر دانستند طرف شکستگی بینی دارد و ساییدگی پا و انگشت کوچک چپ دست آیا با پرداخت دیه زندان هم دارد و یا قاضی چقدر جریمه می کند (سال 97) در ضمن ماشین بنده در پارکینگ می باشد.

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام با توجه به اینکه اگر خودرو شما بیمه باشد دیه توسط شرکت بیمه پرداخت میشود ولی در خصوص جنبه عمومی تصمیم با دادگاه است که در این موارد جزای نقدی حکم میدهند

پرسشگر :

درتصادف صورت جزایی نقدی چه مقدار می باشد برای مقصر

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما به جزای نقدی محکوم میشوید که میزان آن بستگی به نظر قاضی دارد