مشاوره حقوقی رایگان - شكايت مدیر ساختمان از سازنده و مالک ساختمان به علت عدم پایبندی به تعهدات وی در صورتجلسه ساختمان

با سلام
به موجب بند دوم صورتجلسه مورخ 18/08/1397 ساختمان 9 واحدی که با حضور همه مالکین تنظیم و امضاء شد سازنده و مالک 3 واحد از این ساختمان متعهد شده اند بعنوان سازنده ساکنین و هیئت مدیره را در اولین فرصت در جریان امور مربوط به وضعیت ساختمان از نظر اخذ پروانه ساخت، اخذ گواهی پایان ساخت قرار گیرند و سازنده کلیه توابع و ملحقات قانونی و عرفی ساختمان با تمامی لوازم و منصوبات ( از قبیل : راه اندازی سیستم اطفاء حریق و دو عدد پمپ آتش نشانی نصب شده در بالای پشت بام و نصب حداقل 8 عدد کپسول آتش نشانی، ریموت کنترل درب پارکینگ ها، آسانسور و معرفی شرکت نصب کننده و بیمه سال اول آن، حفاظ بالای پشت بام سمت نما ، جداسازی و تفکیک انشعاب مشترک آب از املاک سامان واقع در جلوی ساختمان ) را به طور کامل تحویل هیئت مدیره نماید. متاسفانه پس از گذشت حدود 3 سال ایشان از انجام تعهدات خود به بهانه های مختلف امتناع می کنند. اینجانب بعنوان مدیر ساختمان علاوه بر مراجعات بسیار، اظهارنامه ای نیز برای ایشان ارسال نمودم که همچنان از انجام تعهد خودداری می کنند. لطفا بفرمایید می توانم شخصا بعنوان مدیر ساختمان شکایتی مبنی بر الزام خوانده به انجام تعهد و پرداخت کلیه خسارات قانونی انجام دهم ؟ و یا اگر موضوع دادخواست بهتری مدنظر هست بفرمایید.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اصولا وظیفه هیات مدیره ساختمان ، انجام امورات داخلی ساختمان و اخذ حق شارژ و نظافت ساختمان و امور مشابه میباشد .
در این مورد ،تک تک خریداران واحدهای آپارتمان شخصا یا با اخذ وکیل رسمی دادگستری ،باید با ضمیمه کردن قرارداد خود ،دادخواست الزام سازنده به اخذ صورتمجلس تفکیکی ، و تنظیم سند رسمی و تکمیل ساختمان و تفکیک انشعابات را از دادگاه درخواست نمایند.
موفق باشید.