مشاوره حقوقی رایگان - سند شش دانگ زمین

با سلام
خانه ای داریم در روستا که سند شش دانگ سال81 گرفتیم
لازم به ذکره که سند مادر روستا هم از زمان شاه خریداری شده و به اسم جدمون هست
بعد گذشت چندین سال حکم قلع و قمع اوردن از طرف اداره راه شهرسازی و میگن ما هم سند داریم و منابع طبیعی سند رو در سال 88 به اسممون کرده
پلاکی که میگن هم با پلاک زمین ما تفاوت داره
برای تنها خودمون نیست تقریبا برای 100 نفر اخطار دادن و موندم چیکار کنم ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

نصراله  احمدي

نصراله احمدي :

ابطال سند 88دردادگاه اقامه نمایید

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

حضوری با وکیل خوب مشورت کنید

محسن  هاشمي

محسن هاشمي :

با سلام در خصوص سوال حضرتعالی به نظر بهترین راه البته بعد از مراجعه به اداره راه شهر سازی و رویت مدارک مستندی اداره راه شهر سازی این میباشد که به نقشه هوایی محل متنازع فیه اخذ گردد سپس توسط کارشناس مفسر تفسیر نقشه های هوایی تفسیر گردد سپس حسب نظریه کارشناس نسبت به طرح دعوی مناسب به طرفیت اراده راه شهر سازی اقدام شود مثلا دادخواست ابطال سند اداره راه شهر سازی امیدوارم پاسخ سوالتان را گرفته باشید