مشاوره حقوقی رایگان - استفاده سند مجعول

سلام مهاجر افغانستانی هستم برای مهاجرت به کشور ثالث قصد خروج از مرز هوایی رو داشتم که توسط کسی برای من پاسپورت ایرانی درست کرده بود محکوم به دوسال حبس تعزیری و مبلغی جریمه نقدی شدم که با عفو مقام معظم رهبری و تعلیقی سه ساله 83 روز تحمل کردم و از مدت آزاد شدنم 6سال میگذره ایا راه قانونی وجود داره تا سوء پیشینه ام پاک بشه؟ بابت راهنمایی تون ممنون و متشکر

پاسخ ها :

سوء پیشینه استفاده از سند مجعول پاک شدن سوء پیشینه سوء پیشینه استفاده از سند مجعول