مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام
سال 98به 7سال حبس تعزیری محکوم شدم، ماده442زدم شد 5،5سال شد
22ماه از60ماه رو تحمل حبس کردم که اول برج 4سال 1401ازادی مشروط گرفتم
مدت 3سالی که واسه پاک شدن سوء پیشینه ام لازمه از اول آزادیم حساب میشه یا از پایان همون 5.5سال حبس قطعی اولیه؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

متن دادنامه را ملاحظه نماييد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از پایان آزادی مشروط محاسبه می شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پس از اتمام دوره محکومیت احتساب خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هیچکدام
میدا شروع مدت محرومیت از حقوق اجتماعی در صورت آزادی مشروط ، از زمان اتمام مدت آزادی مشروط آغاز میشود

در صورت آزادی مشروط ، مدت محرومیت از حقوق اجتماعی ، پس از گذشت 3 سال از زمان اتمام مدت آزادی مشروط ، رفع میشود و اعاده حیثیت حاصل میشود و در صورت استعلام گواهی عدم سؤ پیشینه صادر خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که محرومیت اجتماعی بعد از پایان حکم شما حساب می شود