مشاوره حقوقی رایگان - پیامک قرار نهایی چیست و بازش نکردم در ضمن آیا وقت دارم اعتراض بکنم یا اینکه وثیقه ببرم یا نه

سلام داداش قرار نهایی در بازپرسی به چه معنا دارد برام بصورت پیامکی اومده و بازش نکردم اونم باید برم کافی نت بازش بکنم دو اینکه اگه قرار صادر کرده باشه بازپرس تا کی وقت دارم که یا اعتراض بکنم یا اینکه سند ببرم.

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام... ارسال پیامک به شما ابلاغ محسوب می شود. باز نکردن پیام هم به معنی ابلاغ نشدن نیست.در نهایت ده رو فرصت دارید اعتراض کنید