مشاوره حقوقی رایگان - پیامک قرار نهایی

پیامک قرار نهایی در مورد پرونده شماره .... صادر شد
برلی من ارسال شده چه کار کنم الان؟ در ثنا وارد شدم چیزی نبود و شعبه دادگاه هم در شهر دیگری است الان چه کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

ابتدااعتراضتان رابه یکی ازدفاترالکترونیک ازجمله روبروی مجتمع شهیدبهشتی ببریداحتمالاآنجا ثبت میکنندودرغیراینصورت یاخودتان بایدبریدشهرستان یابه وکیل ودرصورت قبولی باذکردوری راه وتنگی وقت به دوستی نماینگی بدهیدکه اعتراض شمارابپذیردوآخرین راه حل ازطریق پست سفارشی است.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درسیستم ثنا حتما ثبت میشود و تصویر قرارنهایی ازطریق الکترونیکی به شما ابلاغ میگردد باید چندروز ثبت کنید و سپس به سایت مراجعه کنید