مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در محل کار

سلام، خسته نباشید.دو سال پیش در شرکتی که کار میکنم سر من ضربه خورد. ولی طوری نشدم یا حداقل اون موقع نشون نداد. دو الی سه ماه بعد در خواب تشنج کردم و وقتی پیگیر شدم دکتر گفت که ممکن هست سرت چند ماه پیش ضربه خورده باشه و این تشنج به خاطر اون باشه. من باز هم متاسفانه پیگیری نکردم تا این که الان طب کار و مدیر کارخونه به خاطر همین تشنج و دارویی که هنوزم مصرف میکنم، گفتند نمیتونی این جا کار کنی و میخواهند اخراج کنند. حالا میخواستم بدونم میتونم از دست کارخونه شکایت کنم؟ برای این دیه تعلق میگیره؟ هنوز تحت درمان هستم.

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود بر شما
دیه در مواردی تعلق می گیرد که در اثر خطای شرکت باشد و مشخص نکردید سر شما به چه بابت ضربه خورده است.