مشاوره حقوقی رایگان - درصد جانبازی پدر

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما.

پدر من 8 سال دفاع مقدس رو در کرمانشاه در نیروی هوایی ارتش گزرانه دچار مجروحیت موج گرفتگی از ناحیه گوش ها و اعصاب و روان در مورخه 65/08/21 گردیده است. آیا به او درصد جانبازی میدهند؟ لطفا کمک کنید.
در ضمن پدرم در طول این سال ها هیچ وقت نخواسته که برای جانباز اقدام کند ولی الان بعد از بازنشتگی از آموزش و پروش از او خواستیم که دنبال پرونده اش باشد که بتواند زندگی خودش را بچرخاند او هنوز بعد از همه سال وقتی هواپیمایی مسافرتی از بالای خانه رد میشود، سنگر میگیرد. چون بنده خدا موج گرفتش و دست خودش نیست. تو رو خدا کمک کنید.
با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

سپهدار غلامزاده علم

جناب آقای سپهدار غلامزاده علم :

سلام با مراجعه به یگان پدر و با توجه به سوابق ایشان در خواست جانبازی بدهید اگر سابقه هم نباشد امکان بررسی واحراز جانبازی وجود دارد البته پیگیری می خواهد