مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص زمان اولین رابطه جنسی

سلام. من حدود شش سال هست با آقایی در رابطه هستم و همدیگر رو میخواهیم و قصد ازدواج داریم ولی یک سری اتفاقات در این رابطه افتاده که ذهن این آقا قبول نمیکنه ما با هم رابطه جنسی حدود چهار الی پنج سال پیش برقرار کردیم و من باکسی جز ایشون رابطه نداشتم. ایشون وقتی دیدن خون نیومد به من گفتن تو بکارت نداشتی. من اشتباه کردم سنم کم بود و نمی فهمیدم که بعدا معضل بزرگی میشه و نرفتم دکتر مامایی. هم از ترس هم از خجالت و سنم هم کم بود ولی دو سال بعدش به خاطر بیماری زنان باید میرفتم همون موقع از دکترم پرسیدم من پرده دارم؟ دکتر گفت فوق ارتجاعی هست و پرده بکارتت شل شده. نزدیکی داشتی گفتم همسر دارم به این آقا گفتم ایشون باور نکرد که من دفعه اولم بوده.
میخوام بدونم آیا راهی هست که اثبات کنه بعد از پنج سال که من به غیر این آقا تا حالا با کسی رابطه نداشتم و کی و چطوری اولین دخول صورت گرفته؟
لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

تشخیص زمان اولین رابطه تشخیص اولین رابطه جنسی رابطه جنسی