مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه جنسی

باسلام. بنده با همسر فعلی خودم در دوران دوستی و قبل عقد رابطه داشتم و الان که 4سال از این موضوع میگذره بخاطر اختلافات بوجود امده و طلاق از دادگاه میخواد که من رو معاینه کنن، آیا مشخص میشه اولین پارگی پرده بکارت توسط همسرم بوده ؟
در صورتی که تشخیص داده بشه زوال بکارت قبل از عقد بوده چه مشکلی پیش میاد؟ من چطور میتونم ثابت کنم فقط با خودش رابطه داشتم

پاسخ ها :

یک وکیل

پس از خوانده شدن عقد ازدواج اساسا چنین ادعاهایی را کسی گوش نمی کند لذا نگران نباشید