مشاوره حقوقی رایگان - خاکریزی پشت دیوار همسایه

سلام. منزلی داریم در یکی از روستاهای شمالی و زمین کشاورزی مجاور آن قرار دارد. مالک آن شروع به خاکریزی و پر کردن زمین خود کرده است و خاکریز را به ارتفاع یک متر و نیم از سطح زمین بالا آورده و پشت دیوار منزل ما خواهد ریخت که احتمالا سبب تخریب دیوار و یا نفوذ رطوبت میشود. طبق چه ماده قانونی میتوان از ریختن خاک به پشت دیوار منزل ما جلوگیری کرد؟ آیا میتوان گفت که حتما دیوارکشی کند و بعد خاکریز نماید؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
به موجب ماده 132 قانون مدنی ،هیچکس نمیتواند در ملک خود تصرفاتی کند که مستلزم تضرر همسایه شود ،مگر تصرفاتی که به صورت متعارف و برای دفع ضرر از خود باشد .
موفق باشید.