مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری خریدار خودرو

سلام. من 9 ماه پیش ماشینم رو به یک کلاهبردار فروختم که یک چک رمزدار تقلبی به من داد و من هم سند ماشین رو به نامش زدم و فردای اون روز ماشین رو به مبلغ 50 میلیون زیر قیمت ماشین به یکی فروخته و اون نفر سوم هم چند روز بعد ماشین رو به یک شخص دیگر فروخته. الان کلاهبردار و فراری هست و ردی از او نیست. ضمنا قبلا هم سابقه کلاهبرداری داشته.
الان بعد 9 ماه چون کلاهبرداری از دادگاه کیفری محرز شد حکم رد مال و یک سال حبس برای متهم رو گرفتم ولی وقتی به اجرای احکام مراجعه کردم گفتن چون ماشین سند خورده دردسر دارد و دوباره یک نامه زد به دادگاه که ماشین رو به او برگردونیم یا از اموال متهم به او بدهیم. در صورتی که کلاهبردار هست و هیچی به نامش نیست و خودش هم فراری هست. خواستم بپرسم در این جور مواقع که قاضی خودش یک بار حکم رد مال داده، ممکن هست نظرش عوض بشه و به جای برگردوندن اصل مال که ماشین میشه، بگه از اموال متهم مال رو پرداخت کنند؟ اگر این رو گفت من میتونم اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می توانید از اجرا احکام مطالبه عین اتومبیل را نمایید تا اتومبیل توقیف شود و به شما داده بشود و ..