مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام سوال حقوقی : بنده از یک شرکت خصوصی مورخه 98/7/7 پیش ثبت نام ماشین کردم و مبلغ 20 میلیون بابت پیش خرید خودرو پرداخت نمودم و قرار بر این شد مابقی بصورت اقساط پرداخت کنم ، بعد مدت یک ماه مراجعه نمودم متاسفانه محل پلمپ شده بود توسط اداره اگاهی و مدیر و پرسنل دستگیر شدند در حال حاضر پرونده به عنوان کلاهبرداری در مراجع قضایی در حال رسیدگی است سوال ایا خسارت وارد شده مالی به اینجانب تعلق میگیرد یا خیر لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

پرسشگر :

( سلام این حکم مربوط به کلاهبرداری مبلغ حدود 4 میلیارد است و حدود 130 تا شاکی امکان مطالبه خسارت برای شاکیان وجود داره لطفا راهنمایی بفرمائید مبلغ تنظیم دادخواست به همراه فایل پیوست )
نظربه محتویات پرونده شامل: 1.اظهارات متهمین که دربدو امر جلب شده اند و در شرکت به عنوان کارمند فعالیت
داشتند 2.اقاریر صریح متهم ردیف سوم مضبوط در اوراق و صورتجلسه های تنظیمی این بازپرسی 3.عدم حضور ومتواری
بودن متهمین ردیف اول ودوم و یازدهم 4.سوابق کیفری متهمین ردیف اول تاسوم که قرینه ای بر توجه اتهام می
تصویر برابر با اصل است.
نشانی: تهران - میدان هفت تیر - خیابان مفتح جنوبی - روبروی ورزشگاه شهید شیرودی - خیابان شهید شیرودی - دادسرای ناحیه 6 تهران
باشد 5ا ستعلام از ادار ثبت شرکتها 6.استعلام از وزارت صمت که حکایت از فقدان مجوز شرکتها دارد 7.استعلام از بانک
مرکزی 8..شکایت شکات (که تعدد زیاد شکات قرینه ای بر توجه اتهام به متهمین ) 9.متهمین ردیف 8 تا یازده علاوه بردلایل
فوق نیز با ثبت شرکت به نام خود و با توجه به روابط سببی ونسبی به متهم ردیف اول که قرینه ای بر علم و اطلاع موضوع
کلاهبرداری دارد و همچنین کشف قرارداد شرکت ط ظهور از متهم ردیف 8درزمان جلب وی در شرکت س و فعالیت متهمین 8و 9و 11 در شرکت و همچنین واریز وجوه دریافتی ناشی از دریافت مبالغ از شکات توسط متهم
ردیف نهم به متهم ردیف اول که ادله ای بر اگاهی نامبرده از نوع فعالیت متهمین ردیف یک تا سه داشته است بزه انتسابی
به متهمین را محرز دانسته مستندا به ماده 1قانون تشدید مرتکبین اختلاس و ارتشا و کلاهبرداری ومواد 20 و 126 و 143 قانون
« قرار جلب به دادرسی » ، مجازت اسلامی و مواد 265 و 92 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 با اصلاحات بعدی
صادر و اعلام می دارد قرار صادر شده پس از موافقت دادستان قطعی است.
در خصوص شکایت 1. الف.م فرزند م علیه شرکت س 2.م.ک فرزند ر
علیه شرکت س هردو شاکی به لحاظ فقدان سمت 2.ه.ب فرزند ع علیه شرکت
س.س به لحاظ عدم ارائه ادله اثباتی علی رغم ابلاغ و در خصوص اتهام 1. م.الف فرزند الف 2. ف.پ
فرزند ح 3.الف.ت فرزند ج 4.ص.م فرزند م 5. م.م
فرزند م 6.ز.م فرزند و 7.م.گ

کلاهبرداری خرید خودرو پیش خرید خودرو خرید و فروش خودرو خودرو خسارت