مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام پرونده من به اجرا رسیده میخواستم بدونم چطوری اعسار بزنم؟

پاسخ ها :

ياسين  اقائي جنت مكان

ياسين  اقائي جنت مكان:

دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به به انضمام 4 نفر شاهد و فرم های لازم را تهیه و ضمیمه دادخواست نمایید.

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

از تاریخ ابلاغ اجرائیه، ظرف مدت سی روز دادخواست اعسار را به شعبه صادر کننده اجرائیه تحویل دهید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

تنظیم دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به.به انضمام استشهادیه مبنی بر ناتوانی پرداخت یکجای مبلغی که محکوم شدین. ارائه آن به دفتر خدمات قضایی.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
از تاریخ صدور اجرائیه تا یکماه مهلت اعسار دارید و پس از آن با تودیع وثیقه ممکن است وگرنه جلب میشوید.