مشاوره حقوقی رایگان - جلسه اعسار

سلام
خسته نباشید
میخواستم ببینم فاصله بین جلسه اول تا دوم و دوم تا سوم اعسار جهت تقسیط معمولا چند روز هست?

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" سؤال بی مورد است و پاسخی ندارد چونکه در قانون موعدی برای آن تعیین نشده و فایده ای بر آن مترتب نیست.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

سلام. مدت خاصی بین جلسات دادگاه قانوناً مشخص نشده لیکن چنانچه نظر شما ارائه دادخواست اعسار باشد ظرف یکماه از ابلاغ اجرائیه باید دادخواست اعسار تقدیم شده باشد و در خصوص درخواست تعدیل تقسیط نیز مدت خاصی پیش بینی نشده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فاصله جلسات دادگاه را همان دادگاه تعیین می‌کند

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
تعیین اوقات دادرسی در اختیار همان شعبه ایست که پرونده به ان ارجاع شده که با توجه به موضوع پرونده و حجم پرونده های شعبه نسبت به تعیین وقت اقدام شده و زمانی در اینخصوص در قانون پیش بینی نشده است

یک وکیل

با سلام در اختیار کسی جز دادگاه و کادر شعبه نیست

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.قبلاً پاسخ داده شده است.یالله

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقضی را ارائه نمودند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
زمان مشخصی را نمیتوان تعیین کرد
موعدی قضایی است نه قانونی