مشاوره حقوقی رایگان - چک

آیا برای ضامن یا ظهرنویس چک نیاز به اثبات تلف مال هست؟ ماده قانونی در این مورد وجود دارید؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر منظور شما اثبات اتلاف مال ، برای پذیرش اعسار است ،خیر.
ماده 7 قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی مصوب 1394 ، شرط اتلاف مال جهت پذیرش اعسار را دریافت مال تعیین کرده است و درصورتیکه ضامن یا ظهر نویس مالی در ازای محکومیت خود دریافت نکرده باشند ، چیزی دریافت نکرده اند تاملزم به اثبات اتلاف آن باشند.
موفق باشید