مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه با پرینت بانکی

سلام. همسرم با وکالت طلاق از من جدا شدند و من چون مطلع نبودم در جلسات حضور نداشتم و وکیل ایشان که وکیل من محسوب میشد جای من هر چی به نفع همسرم بود رو به ضرر من برید و دوخت که خدا از او نگذرد و اون دنیا برای او دارم. در کل مهریه، نفقه، اجرت المثل، جهیزیه، تنصیف دارایی و همه چیز رو در آخر نوشته. در مورد باقی مسائل مالی با هم توافق دارند. الان رفته پرینت بانکی گرفته وکلی فیش و رسید عابر بانک مربوط به 8 سال زندگی مشترک که دادخواست مطالبه وجه کرده و گفته قرض بودن البته من بخوام پرینت بگیرم خیلی بیشتر از این ها به حسابش واریز کردم. به نظر شما من میتونم به بند آخر طلاق توافقی به عنوان عدم وجود مسایل مالی بین من و ایشان اکتفا کنم یا باید بروم پرینت بانکی بگیرم و ببرم دادگاه و مدعی پس دادن آنها شوم؟ آیا پرینت بانکی من که به حساب ایشان مبالغی بیشتر واریز شده، کفایت دارد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اوبا ایشان باید قرض بودن آن را اثبات کند شما هم در رد ادعای ایشان مدارک را حتما ارائه نمایید