مشاوره حقوقی رایگان - پیامک خلافی خودرو توقیف شده

با سلام. ماشینم رو فروختم ولی خریدار نسبت به تعویض پلاک اقدام نکرده و میگه ماشین تصادف کرده و در پارکینگ هست ولی مدام برای پلاک پیامک خلافی می آید.
آیا چنین چیزی امکان دارد؟ مگر ماشین بره پارکینگ توقیف نمیخوره؟

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

درود
شما چنانچه پلاک بنام خودتان هست میتوانید با تقدیم دادخواست فک پلاک ، نسبت به فک پلاک اقدام کنید
و پلیس در اولین برخورد و استعلام قطع به یقین توقیف خواهد کرد
و همچنین خودتان میتوانید با تقدیم حکم فک پلاک و اعلام محل خودرو تسریع بعمل آورید