مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت شکایت: دارد

سلام
من صبح رفتم پلیس بعلاوه ده خلافی بگیرم
حدود 2 میلیون خلافی دارد،ولی بالای برگه های پرینت خلافی نوشته شکایت:دارد
آیا این شکایت قضاییه یا بخاطر جریمه زیاده؟
میگن اگه شکایت قضایی داشته باشه اصلا برگه خلافی رو بهت نمیدن

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی در جرایم رانندگی در صورت دریافت خلافی چنانچه مبلغ خلافی تا حد مذکور در بخشنامه راهنمایی و رانندگی در باب خلافی باشد و خلافی به مدت چندین سال پرداخت نگردد شما با مراجعه به پلیس راهور و جزئیات خلافی احتمالاً رهنمود شوید من باب استعلام از پلاک و سند خودرو تان که دستورش را از دادگستری حوزه مربوطه باید اخذ نمایید و این امر به این منظور می باشد که خدای نکرده خودروی مذکور صراطی نباشد که این همه مدت از زمان خلافی گذشته است بدرود

اکرم حبیبی

سرکار خانم اکرم حبیبی :

بله درسته،با مراجعه به اداره راهور میت نی در خصوص اینکه کدام اداره یا شخص علیه شما شکایت کرده ،در مورد شماره پرونده و مر جع مربوطه اطلاعات بگیرید و از ان طریق پیگیر بشین