مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی بچه دوم

سلام روز بخیر من و همسرم هردو متولد 63 هستیم و 7 ساله که ازدواج کردیم به لحاظ تمکن مالی هم شرایط خوبی داریم و یک پسر 5 ساله هم داریم قصد داشتن بچه دوم رو داریم سوالم این هست که ما که بچه داریم آیا میتونیم بچه دوم رو از بهزیستی به سرپرستی قبول کنیم ؟ و اگه میشه کجا باید مراجعه کنیم و شرایطش چی هست ؟

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
جهت قبولی سرپرستی وتشکیل پرونده میتوانید به اداره سرپرستی مراجعه