مشاوره حقوقی رایگان - تردید از سوء استفاده از مدرک تحصیلی

سلام. من مدتی پیش برای یکی از مدیران شرکتی که در آن کار میکنم اصل مدرک تحصیلی خود را دادم و قرار شد که مرا در یک دوره ی آموزشی ثبت نام کند و مدتی بعد مدرکم رو برگرداند. اما هرچه از برگزاری دوره سوال میکنم مرا دست بسر میکند. آیا میشود در این مدت از مدرک من سوء استفاده کرده باشد با اینکه نزدیک یک ماه اصل مدرک دستش بوده؟؟

پاسخ ها :

فاطمه  موحدين

فاطمه موحدين :

وقت بخیر
همیشه احتمال هراستفاده یاسواستفاده برای مدارک رسمی وجوددارداماتازمانیکه مسجل نشده باشدبایدصبرکردو نگران نبودنهایتابرای امادگی احتمالی استشهادیه ایی مبنی براین امربا4شاهدواجدشرایط تهیه بفرمایید