مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدرک تحصیلی

باسلام. همسرم دوسال پیش مدرک تحصیلی خود را به همراه وکالت به شرکتی جهت رتبه بندی داد، اما چون کسری بیمه داشت از شرکت خارج شد و پول راوی داد اما حالا متوجه شده که وارد 4شرکت شده بودن دریافت پولی آیا امکان شکایت هست، ضمن اینکه آن شخصی که وکالت دارد در جریان نیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت شرکتها موضوع را پیگیری کنید.
بله می توانید شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه مدرک تحصیلی و وکالت‌نامه داده‌اید طرف مقابل به صورت قانونی این کار انجام داده است این کار تبعات بدی می‌تواند از نظر مالی و مالیاتی برای شما داشته باشد بهتر است اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید اقدام به شکایت کنید و این موضوع را از طریق اداره ثبت شرکت‌ها نیز به نحو حضوری مورد پیگیری خود قرار دهید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مناسفانه مطالق وکالتنامه اقدام کرده مراقب تبعات آن باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نحوه قرارداد وکالت شما دارد باید بررسی شود تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود
با توجه به اینکه مدرک تحصیلی و وکالت‌نامه داده‌اید طرف مقابل به صورت قانونی این کار انجام داده است این کار تبعات بدی می‌تواند از نظر مالی و مالیاتی برای شما داشته باشد بهتر است اقدام نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا تهدیدات و آسیبهای مالی فراوان در پیش است