مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه خواهر شهید جهت استخدام

با سلام
بنده خواهر شهید هستم که از مادر تنی هستیم و از پدر ناتنی. بخشنامه ای مبنی بر استخدام برادر و خواهر ایثارگران به سازمان محل کار اینجانب ابلاغ شده است، آیا این بخشنامه شامل حال بنده که برادرم شهید شدند اما از مادر تنی هستیم و از پدر ناتنی هم می شود؟ با تشکر و احترام

پاسخ ها :

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

سلام بخشنامه جدید دارای ضوابطی هست که برای اطلاع باید به نهاد مربوطه مراجعه کنید

مصطفی زمانی

جناب آقای مصطفی زمانی :

سلام به نظر میرسد با توجه به اینکه خواهر هم میتواند تنی یا غیر تنی باشد و لفظ کلی بیان شده میتوانید لا ارائه مستندات رابطه نسبیت خواهر و برداری از این سهمیه استفاده کنید

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

باید مقررات و ضوابط بنیاد شهید و شرایط دستگاه دولتی برای جذب نیرو از خانواده ه شهدا بررسی گردد