مشاوره حقوقی رایگان - ایا من میتوانم با توجه به حکم قطعی رد اعسار ایشان حکم جلب و ورود به منزل بگیرم

با سلام .
آپارتمان محکوم علیه را توقیف کرده ام و ایشون اعتراض کرده که جزء مستثنیات دین است .
اگر اجرای احکام بپذیره و حکم به رفع توقیف ملک بدهد ایا من میتوانم با توجه به حکم قطعی رد اعسار ایشان حکم جلب و ورود به منزل بگیرم ؟
متشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر محکوم علیه ، محکوم به را پرداخت نکنند شما می توانید درخواست حکم جلب ایشان را بدهید