مشاوره حقوقی رایگان - گوشی سرقتی

سلام من ماه 2پیش گوشی از سایت درج آگهی خریدم که کارتون نداشت اما انتقال مالکیت رو برام انجام دادن و در سامانه همتا هم چک کردم که سرقتی نبود لطفا راهنمایی کنید چطور از خودم دفاع کنم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

رسید پرداختی و اسکرین شات از صفحات تبلیغ را ارائه کنید و هم چنین پیامک و شماره تماس طرف

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
همین مواردی که بیان میکنید دردادگاه یادادسرا مطرح وادله اثباتی آنها را ارایه نمائید.