مشاوره حقوقی رایگان - کسی که انتقال مالکیت دارد صاحب گوشی هست یا کسی که کارتن داره و شکایت کرده؟

من یه گوشی خریدم طرف کارتن نداشت و گفت انتقال مالکیت میدم به من انتقال مالکیت داد و بعد چند روز از سامانه همیاب استعلام گرفتم دیدم جز گوشی های سرقتی ثبت کرده الان گوشی مال کیه مشکلی برام پیش نمیاد من خط بندازم رو گوشی استفاده کنم البته انتقال مالکیت رو خط منه

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شماهم بجرم خرید اموال مسروقه مورد پیگرد قانونی قرارمیگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای شما مشکل به وجود می‌آید بهتر است که به کلانتری مراجعه نمایید و موضوع را حل کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر به‌ عنوان گوشی های سرقتی ثبت شده مشکل ساز خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام‌
بله حتما مشکل ایجاد خواهد شد
شما باید بلافاصله از فروشنده شکایت نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

گوشی متعلق به شما نیست شما تنها میتوانید مطالبه پول و شکایت کلاهبرداری کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
اگر انتقال مالکیت به طور قانونی صورت گرفته باشد انتقال گیرنده مالک می باشد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر ایشان مالک بوده و به شما فروخته باشد شما مالک هستید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام انتقال مالکیت مال سرقتی امکان پذیر نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر گوشی سرقتی باشد امکان ردیابی و پیدا کردن شما وجود خواهد داشت و شما به دردسر خواهید افتاد و با یدشکایت فروش مال غیر مطرح نمایید

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

شما تحت عنوان خرید مال مسروق تحت پیگرد قرار میگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جرم خرید اموال مسروقه را خواهید داشت