مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت قراردادی به رسمی

پدرم 66ماه خدمت جبهه دارد بنده مدت نه ساله که بصورت قراردادی در صنایع لاستیکی ... بصورت قراردادی مشغول بکارم آیا با قانون تبدیل وضعیت شرکتی به رسمی فرزندان ایثارگران میتوانم در این شرکت رسمی بشوم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.