مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق

من یکساله از همسرم به خاطر اعتیادش جدا شدم ایا میتونم به جرم تدلیس در ازدواج ازشون و خانوادشون شکایت کنم چون طبق گفته خودشون و پولهایی که از خانواده من در اوایل نامزدی گرفتن ایشون سابقه اعتیاد رو داشتن و از من قایم کرده بودن؟ و چطور میتونم از مرکز ترک اعتیاد که بستری بودن نامه بیارم که قبل نامزدی و عقد بستری بودن؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر منظور شما شکایت فریب در ازدواج است، در ماده 647 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات) آمده است که : هریک از زوجین قبل از ازدواج طرف مقابل را به داشتن امور واهی از جمله تحصیلات عالی ، تمکن مالی ،موقعیت اجتماعی ،شغل و موقعیت خاص ،تجرد و امثال آنها فریب دهد و ازدواج بر مبنای آن واقع شود ، مرتکب به حبس تعزیری از شش ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.
مساله تدلیس در ازدواج یک موضوع حقوقی است و جنبه کیفری ندارد.
موفق باشید.