مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ زمین

با سلام
پدر بنده حدودا 15 سال پیش یک زمینی و با ملکی معاوضه کردن و وکالت قطعی بابت زمینی که گرفتن از طرف مقابل گرفتن و با توجه به اینکه زمین کشاورزی بود و سند شش دانگ منگوله دار داشت و حد و حدود در سند مشخص شده و متراژ ندارد گفتن زمین حدود 13000 متر است و پدر بنده هم قبول کردن و وکالت قطعی گرفتن که سند را به نام بزنند ولی تا به حال اقدام نکرده بودند و اکنون اقدام کردن و متوجه شدند که زمین حدود 18000 متر است آیا با توجه به اینکه وکالت قطعی دارند از فروشنده بابت کل سند فروشنده بابت اضافه متراژ میتواند ادعا کند
با تشکر

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام اگر به شرط مساحت معین فروخته باشد اگر کمتر سود مشتری و اگر متراژ بیشتر شود فروشنده حق فسخ دارد اما اگر به متراژ نیز مورد نظر نبوده و طبق سند ملاک فروش بوده است حق فسخ هم ایجاد نمی شود