مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده خانه را تحویل نمی دهد

با سلام
یک خانه از خود بنگاه خریدم و خود بنگاهی تو خانه ساکنه و طبق قولنامه من تا اخر برج 10 تمام چکهای خرید رو پاس کردم و زمان تخلیه در قولنامه 30 بهمن
اما به فروشنده (بنگاه ) مراجعه کردم میگه تخلیه نمیکنم آخر برج 3 سال بعد تخلیه میکنم چند تا نکته وجود داره
.1 خدا رو شکر سند رو به نام من زده
.2 مطمئن هستم که برج 3 سال بعد هم تخلیه نمیکنه
.3بابت زمانی هم که می خواهد بیشتر بماند کرایه پرداخت نمی کند
.4 میگه سر به سرم بذاری وسایل خونه رو هم خراب میکنم
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

سلام به شما
مدارك خود را در واتس اپ من ارسال بفرماييد تا راهنمايي انجام دهم