مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه حکم

سلام و خسته نباشید به شما پاسخگویان محترم می خواستم بپرسم یه حکم اجرائیه صادر شده برای خسارت زده و من فقط ادرس فرد خسارت زده وارد شده از چه طریق فرد متوجه میشه باید خسارت رو پرداخت کنه ایا خودم باید ببرم بهش برگه رو بگم یا از شورای حل اختلاف بهش میگن چه جوری شماره حساب رو باید خودم بدم بهش برای واریز خسارت یا این مبلغ به حساب دولت میره بعد دولت واریز میکنه لطف پاسخم رو بدین ممنونم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
پس از ابلاغ اخطار اجرایی در سامانه ابلاغات الکترونیکی(ثنا) محکوم علیه مکلف است ظرف مدت ده روز ،محکوم به را بپردازد ، عموما هنگامی که محکوم علیه قصد پرداخت محکوم به را داشته باشد ، با مراجعه به شعبه و اخذ شماره حساب سپرده دادگستری ، آن را به حساب صندوق دادگستری واریز میکند ، ضمیمه کردن اصل فیش واریزی در پرونده به منزله اجرای حکم میباشد و شما میتوانید با مراجعه به شعبه و دریافت اصل فیش ،و دستور پرداخت ، وجه را دریافت کنید.
موفق باشید.