مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی

سلام وقت بخیر. من یکساله با دوست پسرم رابطه مقعدی دارم. اما یکبار قبل از رابطه با دوست پسرم، با شخص دیگه ای در حد نهایتا 10دقیقه رابطه مقعدی داشتم. حالا میخام با دوس پسرم ازدواج کنم. ایا ازمایشی یا معاینه ای چیزی هستش که مشخص کنه من با کسی به غیرتو از دوس پسرم رابطه مقعدی داشتم؟ یعنی با ازمایش DNA چیزی قابل تشخیص هست که رابطه مقعدی با فلان شخص در زمانی صورت گرفته یا نه؟ خیلی ممنون میشم دقیق پاسخگو باشید .خیلی مسئله مهمی هست برام

پاسخ ها :

تشخیص رابطه مقعدی با شخص خاصی تشخیص زمان رابطه مقعدی تشخیص رابطه مقعدی رابطه مقعدی