مشاوره حقوقی رایگان - آزادسازی وسیله غیر مقصر

سلام من راکب موتور سیکلت هستم که در تاریخ 22 بهمن 99 یک وانت پیکان به من زد و مقصر خودش هست
بنده به علت شدت ضربات وارد شده به وسیله اورژانس به بیمارستان منتقل شدم که خدا رو شکر شکستگی نداشتم و فقط دچار کوفتگی و خراشیدگی و کبودی شدم و مرخص شدم همچنین صفحه گوشی و کارتخوان مغازه که همراهم بود دچار شکستگی شد
با توجه به اینکه موتورسیکلت من در پارکینگ هست و خودم هم مقصر نبودم و تمام مدارکم هم تکمیله و با موتور سیکلت من تنها راه کسب درآمدم میباشد میخواستم بدونم آیا راهی هست که زودتر از پارکینگ آزادش کنم یا اینکه بابت روزهایی که در پارکینگ بوده و نتونستم کار کنم از طرفم خسارت بگیرم یا نه؟ و تکلیف خسارت گوشی و کارتخوان چی میشه؟
درضمن از محل کارم و مشتری هایی که براشون غذا میبردم میتونم نامه و استشهاد محلی بگیرم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
معمولا آزادسازی وسایل نقلیه با دستور مقام قضایی انجام میشود مگر اینکه طرفین از شکایات برعلیه یکدیگر صرفنظر کرده و اعلام کنند که شکایتی ندارند تا کلانتری با صورتجلسه کردن آن دستور آزادی موتورسیکلت شما را بدهد .
دادگاه کیفری تنها درمورد جراحات بدنی تصمیم میگیرد و درصورتیکه قصد مطالبه خسارات ناشی از تخریب کارتخوان و گوشی و موتورسیکلت و سایر خسارات را باید با تقدیم دادخواست حقوقی مطالبه کنید .
لازم به ذکر است که تا زمانیکه ختم رسیدگی در دادگاه کیفری اعلام نشده است میتوانید باذ تقدیم دادخواست ، دادخواست ضرر و زیان را در همان دادگاه کیفری مطالبه کنید و دادگاه کیفری مکلف به رسیدگی همزمان و اتخاذ تصمیم در مورد آن میباشد .
موفق باشید.