مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص از پارکینگ

سلام وقت بخیر.
دو شب پیش درست در شب چهارشنبه سوری با یک خودرو که در حال فرار از بسیجیان به حالت دنده عقب بود تصادف کردم و با آمبولانس عازم بیمارستان شدم، قبل از حضور ماموران پلیس.
حالا نمیدونم موتورم کجاست و نه میدونم باید چه اقدامی کرده و از کجا شروع کنم.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید به نیروی انتظامی رجوع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما شکایت نمایید و درخواست فیلم دوربین های اطراف را نمایید و راننده مقصر که فرار کرده است مشخص خواهد شد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه مناسب تنظیم نموده و درخواست دیه و مطالبه خسارت را نمایید ، ضمن رسیدگی می توانید درخواست استعلام از دوربین را نمایید تا راننده شناسایی شود

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام ازطریق دفاترخدمات قضایی شکایت کیفری رو شروع کنین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شما می توانید از طریق کلانتری محل تصادف یا پلیس راهور پیگیری کنید.
در اینگونه موارد موتور تحویل پارکینگ داده می شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کلانتری شکایت خود را اعلام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق کلانتری منطقه جهت پیگیری موتور اقدام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا که گواهی از بیمارستان بگیرید مبنی بر اینکه با آمبولانس 115 و در اثر تصادف رانندگی به این بیمارستان مراجعه نموده و فلان عمل جراحی یا .... برروی شما انجام گرفته است بعد با همان مدرک و کپی آن به به کلانتری محل تصادف مراجعه کنید تا بررسی کنند آیا برای شما پرونده درست شده یا نه بعد به پلیس راهور

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اگاهی و کلانتری ان منطقه پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق پلیس راهور پیگیری کنید و شکایت خود را ثبت درخواست بازبینی دوربین و تحقیقات محلی شوید.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

شما شکایت تصادف را مطرح کنید در مرحله تکمیل تحقیقات مشخص می شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا به کلانتری محل تصادف مراجعه نمایید. همچنین با 110 تماس بگیرید آیا وقوع حادثه ثبت شده است یاخیر؟ در ضمن تصادف جرحی و انتقال مجروح به بیمارستان ، مسئولین بیمارستان و انتظامات آن می بایست صورتجلسه و به کلانتری محل اعلام وقوع حادثه را بنمایند .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بدوا با مراجعه به کلانتری محل تصادف پیگیری نموده و سپس از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خویش را طرح نمایید