مشاوره حقوقی رایگان - چک کلاهبرداری شده

باسلام
بنده 2 سال پیش چند فقره چک به فردی دادم برای خرید خونه و ایشون کلاهبردار از آب در اومد ، ایشون هم چک هارو به کسی دیگه داده بوده و ازش پول گرفته بوده ، حالا بنده و سایر مال باختگان شکایت کردیم و دادگاه رای صادر کرد که ایشون کلاهبردار است و داخل زندانه
ولی از این سو اون نفر دومی که چک های بنده را خریده و دستش هست از بنده شکایت کرده ، البته یکبار هم پارسال شکایت کرده بود که رفتیم دادگاه و قاضی حکم داد که باید یک چهارم مبلغ رو اون فرد به حساب دادگستری واریز کنه تا ادامه فرآیند طی بشه که اون پول رو نریخت و پرونده بسته شد ، حالا دوباره شکایت کرده و طبق ابلاغیه برای فروردین ماه وقت دادگاه تعیین شده ، ولی ایشون بارها به من زنگ میزنه و میگه حکم جلبت رو گرفتم.
می خواستم بدونم آیا میتونه حکم جلب بگیره ، پیش از دادگاه ؟
و با توجه به اینکه این چک ها کلاهبرداری شده است ، بنده باید چکار کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بنا به اصل تجریدی چک دارنده با حسن نیت چک میتواند و شما هم باید پرداخت کنید