مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بازنشستگی

سلام خسته نباشید پدرم متولد سال 35 میباشد و از زمان خدمت سربازی برحسب حادثه ای مصدوم و از آن زمان از کار افتاده شده و مستمری بازنشستگی از ارتش دریافت میکنند برادری دارم که در زمان تولد توسط ماما از ناحیه دست تاندون های بازویش قطع میشود و با چند مرحله عمل بهبودی حاصل نمی شود آیا حداقل راهی وجود دارد که حقوق پدرم بعد از فوت به برادرم تعلق گیرد ؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام
اکر برادرتان معلول باشد و جای بیمه نباشد می تواند از مستمری پدر شما استفاده کند