مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه _هبه

سلام مادری 84ساله هستم که دوتا حقوق بازنشستگی ومستمری خود وهمسر مرحومم را می‌گیرم به دلیل کهولت وکالت محضری به یک پسرم دادم که بتواند از حساب وکارت بانکی من دریافت وپرداخت وکارهای بانکی مرا انجام دهد واو هم دو واریزی فوق را به کارت خودش انتقال می‌دهد که همه ماهه مقداری خرج خودم می‌شود ومقدار در حساب پسرم می‌ماند آیا در زمان حیات خودم میتوانم کاری کنم که بعد فوت من سه پسر دیگرم که در حال حاضر کاری به من ندارند ازاین پسرم که کلیه کارهامو انجام میدهد نتوانند ادعای مالی داشته باشند ومن در محضر یا جایی تحت هر عنوان اعلام کنم که بعد فوت من کسی از او صورتحساب ومطالبه باقیمانده مستمری وبازنشستگی من که در زمان حیاتم به کارت پسرم انتقال یافته نکند باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که شما در قید حیات هستید میتوانید اموال خود را به هر کسی که خواستید انتقال دهید.
می توانید توافقی بین خودتون بنویسید و امضاء‌ کنید که هر مبلغی که از حساب شما به حساب پسرتون واریز میشه با اجازه شما است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اختیارات وکالت کاری خود را گسترش دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله جهت اطمینان میتوانید در دفاتر اسناد رسمی اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود موضوع نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز می توانید با بنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله اقرارنامه رسمی در این خصوص تنظیم کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصولا مستمری برای پسر در شرایط خیلی خاص برقرار می ماند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید اقرارنامه در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم نمایید