مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک برای عدم پرداخت مهریه

سلام.
سه دونگ منزل من به نام خانومم هست و سه دونگ آن به نام خودم و سند هم گیر بانک هست تا 10سال دیگر که برای دریافت وام منزل که گرفتم.
الان خانم من میخواد بره و درخواست مهریه کنه. من میتونم سه دونگ خودم رو به نام مادرم یا دوستم بزنم که نتونه اون رو برای مهریه توقیف کنه؟ این که اگر میشه به نام مادرم بزنم بهتر هست یا دوستم؟

پاسخ ها :

انتقال ملک برای عدم پرداخت مهریه توقیف سه دانگ ملک بابت مهریه مهریه