مشاوره حقوقی رایگان - اجرای الزام به تمکین

در اجرای حکم الزام به تمکین پس عدم تمکین آیا باید هزینه ای را به اجرای احکام پرداخت کنه زوجه؟
در صورت عدم پرداخت چی میشه؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
حکم الزام به تمکین جنبه اجرایی ندارد و فقط به آثار حکم توجه میشود ،از جمله اینکه :
زنی که حکم بر الزام وی به تمکین صادر شده و از تمکین امتناع نماید ،استحقاقی به دریافت نفقه ندارد و در صورت عدم پرداخت نفقه نمیتواند تقاضای طلاق و اعمال شرط ضمن عقد کند و درصورت درخواست زوج ، حکم تجویز ازدواج مجدد برای مرد صادر خواهد شد و زن نمیتواند دراین مورد ادعایی داشته باشد.
موفق باشید

شیوا مقدسیان

شیوا مقدسیان :

زوجه با عدم تمکین چرا باید هزینه پرداخت کند؟؟ عدم تمکین زن موجب ازدوج مجدد مرد و سقوط نفقه است