مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام و خسته نباشید پارکینگ من که گوشه هست و از همه جدا هست و بلوک ما 12 واحد دارد که هر 12 واحد پارکینگ اختصاصی دارند مال ما پشت پارکینگ ما دیوار هست و 21 متر مربع هست و 13 متر در سند آمده اما آن 8 متر اضافی هم در محوطه ما هست و برای کسی مزاحتمی ندارند آیا آن 8 متر را میشود زنجیر یا فنس کرد ؟؟؟
چون همسایه ها وسایل و خودرو خود را در آنجا پارک میکنند و آن ها برای ما مزاحمت دارند
لطفا راهنمایی کنید باید چه کار کنم آن 8 متر پشت سر خودرو من هست و اگر همسایگان آنجا خودرو و وسایل شان را بگذارند من نمی توانم ماشین خود را داخل پارکینگ ی که در سند آمده ببرم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هیچکس حق ندارد در مشاعات دخل و تصرف کند چه شما چه سایر همسایگان.
اول تذکر بدهید اگر موثر نشد شکایت مزاحمت کنید