مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی پارکینگ دو واحد مسکونی

با سلام

بنده مالک و ساکن طبقه سوم یک مجتمع 5 طبقه ای هستم و پارکینگ خانه ام واقع در طبقه منفی 1 ساختمان (زیرزمین) هست ولی انبارم طبقه همکف هست - یکی از همسایگان مالک و ساکن طبقه چهارم هستن که پارکینگ و انباریشون دقیقا برعکس بنده هست یعنی پارکینگ طبقه همکف و انباریشون طبقه منفی 1 (زیر زمین). حالا سوالم اینه باتوجه به اینکه هردو مالک هستیم و هردو راضی به جابجایی، آیا میتونیم که از لحاظ قانونی و با قید در برگه سند یا هرچیزی اقدام به جابجایی پارکینگ ها و یا انباری ها کنیم که دیگه برای همیشه پارکینگ ها و یا انباری ها جابجا بشن؟ امکانش هست؟ هیچ منع قانونی وجود نداره؟ مثلا همسایمون میگه چون انباریش زیر زمین هست تو بیا پارکینگ زیر زمین رو بده به من که پارکینگ و انباری کنار هم در یک طبقه مشخص باشن هردو یا همکف یا زیر زمین.

ممنون از راهنمایی های شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم میتونید دوتاتون با هم برید اداره ثبت محل ودرخواست بدید وهم میتونید به یک دفترخانه مراجعه کنید واین کار شدنیه

دانیال علیدادی سلیمانی

جناب آقای دانیال علیدادی سلیمانی :

سلام
با مالک دیگر مراجعه کنید به دفتر اسناد رسمی تا انتقال هر یک از انباری ها ثبت گردد، این موضوع باید در سند تک برگی جدید نیز قید گردد.
در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.
09127672336 سلیمانی